Rólam

Már több mint 10 éve rabja vagyok a fotómasináknak. Ami hobbinak indult, mára hivatásom lett: olyan érzelemgazdag, pózoktól és kényszeredettségtől mentes esküvői fotósorozatokat készíteni, amelyek 100%-ban visszaadják a párok személyiségét, és nagy napjuk fontos mozzanatait. 

A stílusomat tekintve a művészi vonalat képviselem, leginkább dél-európai fotósok munkái inspirálnak. Szívesen játszom a fényekkel, és a környezetet, a spontán felbukkanó helyzeteket szeretem belekomponálni a képeimbe, és a nagy nap történetének részévé tenni. Vallom, hogy a tehetséges fotós az esküvő első percétől együtt él az eseményekkel, és meglátja a részletekben rejlő szépséget.

A minőségben és precizitásban nem ismerek tréfát, minden másban viszont igen. Talán ezért is van, hogy gyorsan és könnyen megtalálom a közös hangot a megrendelőimmel. Ha egyedi, kreatív képeket szeretnél, és egy pontos, megbízható és rugalmas fotóst, akkor jó helyen jársz. Bízom benne, hogy a kamera túloldaláról észrevétlenül hozzájárulhatok a számodra, számotokra fontos események méltó megörökítéséhez. 

Írj nekem bizalommal!

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Győr esküvő

Sopron esküvő

Budapest esküvő

Nyíregyháza esküvő

Pécs esküvő

Miskolc esküvő

Szeged esküvő

Békéscsaba esküvő

Debrecen esküvő

Kecskemét esküvő

Szolnok esküvő

Kaposvár esküvő